Her finner du Smeller prøver:

Du finner planlagte stevner/prøver under prøver på hjemmesiden til NKK.no

Terminliste prøver:
Merk: den fungere ikke optimalt på mobil.

https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html

Skal klubben din ha stevne?

Søke om prøve?

Frist for å søke om prøver er 31. oktober året før prøven avholdes.

Logg inn på klubbadministrasjon med klubbens ID-nr og passord på NKK.no

Når klubben skal søke om prøve finner dere alle informasjon dere trenger på disse sidene:

Prøveveileder
Dommere
Kritikkskjemaer

 

 

Litt om kveld stevne

Dette gikk egentlig veldig bra og folk var generelt positiv til dette! Vi fanget opp noen signaler fra de 14 deltagerne samt evaluerte oss selv med kritiske briller.

Aller først; dette var en veldig positiv erfaring! Vi oppfordrer og anbefaler andre til  å avholde stevner på tilsvarende måte.

Stor plass i hallen gjorde at vi kunne sette opp alle 3 ringene uten å måtte rigge om underveis.

Tidsskjemaet kl 15 sprakk da briefing og 30 minutter tilgang på deltagernes smeller ikke var tatt med i beregningen.  Vi skriver det i boken for «lenge siden sist det ble arrangert stevner» og en ren menneskelig forglemmelse.

Det var ønske om 2 dommere for effektivitetens skyld. Med tanke på bemanning / antall startende lot ikke dette seg gjøre, men behovet for 2 dommere ville vært borte hvis tidsskjemaet hadde vært litt bedre beregnet… (vi tar det på vår kappe)

Premier må sendes i posten siden deltagerne reiser hjem etter å gjennomført sin konkurranse. Det er en ulempe med tanke på å sende fôrpremier / annet. Gavekort egner seg best i så måte.

Vi håper flere kaster seg på offisielle kveldskonkurranser i ukedagene. Ved noen justeringer under de konkurranseforholdene vi har i hallen her i Drammen, vil vi kunne arrangere et tilsvarende stevne med 15 startende innenfor tidsrommet kl 17 – 21.